В Бундесвері зробили заяву про невідомі БПЛА в небі над казармами, де тренують ЗСУ: все вказує на Росію

На території ФРН, як виявилося, в небі над місцем, де проводяться навчання з українськими військовими, протягом останнього року фіксувалися прольоти невідомих БПЛА.
Фото - liga.net

Як інформує «Хрещатик», про це йде річ в матеріалі  Bild.

Так, згідно інформації, озвученої депутатом бундестагу від Вільної демократичної парті Маркусом Фабером, безпілотники постійно помічають над військовим полігоном Кліц, де Бундесвер тренує українців на танках Leopard-1. На всіх інших базах час від часу в повітряний простір піднімаються одночасно декілька БПЛА. Говорячи про це, член оборонного комітету Маркус Фабер додав, що це все «чітко вказує на Російську Федерацію».

В цей же час в оборонному відомстві ФРН додали, що ні один БПЛА не був збитий в небі. А по словам статс-секретар міністерства оборони Німеччини Нільс-Хільмер пояснив, що в першу чергу потрібно обговорити з МВС, хто і що міг би робити в сфері захисту від БПЛА. Також потрібно дослідити, які саме пристрої ефективні і як швидко можливо їх закупити.

Наостанок Фпбер підкреслив:

Існує дуже велике відставання, коли справа доходить до безпілотників. Зрозуміло одне, армія України має потребу в сучасних глушилки. Протягом наступних декількох Нам необхідно мати результати роботи робочої групи протягом декількох наступних місяців.

Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли про те, що Японія профінансує фонд НАТО для виготовлення антидронових пушок для ЗСУ.

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *