Зеленський заявив, що існує тільки одне рішення, щоб убезпечити Європу від РФ

Існує лише одне рішення, яке допоможе убезпечити Європу від Росії у військовому відношенні.
Фото - liga.net

Як інформує “Хрещатик“, про це, виступаючи на конференції “Народ та оборона”, заявив президент України Володимир Зеленський.

“Аби у довгостроковій перспективі ми змогли забезпечити Європу від Росії у військовому відношенні, потрібно, щоб існувала єдина європейська збройова промисловість”, – заявив він.

За словами глави держави, окрім повномасштабного вторгнення в Україну, зараз РФ продовжує гібридну війну проти багатьох європейських країн.

“Однак російську агресію можна перемогти. І для того, щоб дати їм урок, що агресія не приведе до добра, потрібна солідарність”, – зауважив президент.

Окремо Зеленський висловив вдячність Швеції та її народу за солідарну позицію з Україною. У тому числі, за військову допомогу, зокрема за танк CV90 і артилерійську систему Archer, які врятували життя українців.

“Україна вже стала і завжди буде одним із найважливіших європейських донорів безпеки. Ми маємо намір отримати найкращі у світі озброєння і технології для нашої власної безпеки та безпеки наших партнерів”, – заявив він.

Нагадаємо, раніше ми вжке пвідрмляли про допомогу Україні від уряду Японії.

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *