В Мережі з`явилось відео ефектного знищення російського танку Т-90 з БМП «Бредлі»

На кадрах, зроблених дроном, видно, як танк отримує кілька влучень, перш ніж він врізається в дерево, змусивши екіпаж тікати
Бойові машини «Бредлі» знищують російський танк Т-90. Фото - скріншот

Як повідомляє «Kreschatic», поставлені Україні бойові машини піхоти «Бредлі» вивели з ладу один із найсучасніших російських танків, засипавши його броню снарядами, перш ніж він врізався в дерево.

На відео з дрону, опублікованому 47-ю механізованою бригадою Збройних сил України, стверджується, що російський Т-90 потрапляє під шквальний вогонь з близької відстані в донецькому місті Степове.

Під час української атаки танк отримав кілька влучень, причому кожен прямий удар випускав яскравий спалах, коли він влучав у броню російської бойової машини.

На попередніх кадрах сутички видно, як Т-90 втрачає контроль, його вежа шалено обертається, а потім врізається в дерево.

Український ударний безпілотник з першою особою (FPV) був направлений, щоб добити танк, а його екіпаж зрештою втік пішки.

Пізніше було стверджено, що двоє членів екіпажу, що втекли, загинули, а третій був захоплений українськими силами.

Роб Лі, старший науковий співробітник Дослідницького інституту зовнішньої політики, сказав, що цей бій продемонстрував, що «бойові машини піхоти можуть успішно вражати та серйозно пошкоджувати сучасні основні бойові танки».

Т-90 є одним із найновіших і найсучасніших танків, які використовуються російськими військами в Україні.

Незважаючи на те, що він врешті-решт був виведений з ладу вогнем 25-мм гармати «Бредлі», він продемонстрував більшу стійкість, ніж інші російські танки, які були знищені українськими силами.

У соціальних мережах є багато відео, на яких видно, як вежі старих російських танків злітають вгору після того, як боєприпаси, що зберігаються в корпусі, вибухають після прямого влучення.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що українські військові перетворили легковик BMW в ракетну установку

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *