Війська РФ знову атакували Україну дронами та ракетами: озвучені наслідки та результат роботи ППО

Російські війська в ніч проти 31 січня атакували територію України ударними безпілотниками та балістичними ракетами
Рятувальники ліквідували наслідки ворожої атаки безпілотниками по Харкову. Фото - ДСНС

Про це повідомило командування Повітряних сил ЗСУ, інформує «Kreschatic».

За даними українських військових, дрони були запущені з Краснодарського краю та Курської області. Загалом для удару використали 20 безпілотників, 14 із них, за даними командування Повітряних сил ЗСУ, вдалося збити.

Крім того, війська РФ запустили три балістичні ракети з території анексованого Криму та з Воронезької області, йдеться у повідомленні.

Командування Повітряних сил ЗСУ про наслідки атаки не повідомляє, вказуючи лише, що дрони були збиті над Миколаївською, Запорізькою, Дніпропетровською, Кіровоградською та Харківською областями.

Голова Харківської області Олег Синегубов написав, що в обласному центрі через атаку дронів пошкоджено приватний житловий будинок, магазин та об’єкти цивільної інфраструктури. Троє людей отримали легкі поранення.

атака бпла
Наслідки атаки безпілотниками по Харкову. Фото – ДСНС

В ДСНС також повідомили, що внаслідок ворожої атаки безпілотниками по житловим кварталам Харкова сталося декілька осередків займання у різних районах міста. Горіли дах приватного житлового будинку, гаражі, 2 легкових автомобілі, дах двоповерхової та приміщення адміністративної будівлі. Загальна площа усіх пожеж склала близько 100 кв.м.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що безпілотники атакували нафтопереробний завод у Ярославській області та об`єкт у Ростовській області РФ

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *