Масована атака України безпілотниками в ніч на 11 лютого: в ЗСУ повідомили, скільки дронів вдалося збити

За даними командування Повітряних сил ЗСУ, російські військові випустили 45 ударних дронів типу «Шахед-136/131» з боку окупованого Криму - з Балаклави та з мису Чауда
У ніч проти 11 лютого війська РФ завдали по Україні масованого удару безпілотниками. Фото - Дніпропетровська ОДА/Telegram

Як повідомляє «Kreschatic», сили української ППО збили 40 безпілотників. Дрони були знищені у межах Київської, Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Миколаївської, Черкаської, Одеської, Дніпропетровської та Херсонської областей.

Атака дронів тривала понад п’ять із половиною годин, повідомляє командування Сил оборони півдня України. Метою російського удару, за словами українських військових, стала прибережна смуга інфраструктури та агропромислові об’єкти.

У Дніпровському районі Дніпропетровської області виникла пожежа через падіння уламків одного із збитих безпілотників, розповів голова військової адміністрації регіону Сергій Лисак. В результаті поранено 39-річного місцевого жителя.

атака дронів
Фото – Сили оборони півдня/Telegram

Зафіксовано влучання в один з об’єктів у Миколаєві. В результаті почалася пожежа, вибуховою хвилею було пошкоджено прилеглі житлові будинки, автомобілі та газопровід. Повідомляється про одного пораненого.

Начальник військової адміністрації Києва Сергій Попко повідомив, що сили протиповітряної оборони відбили повітряну атаку на столицю України, знищивши всі дрони ще на підступах до міста. Постраждалих та руйнувань немає.

Нагадаємо, раніше ми писали про атаку дронів на Україну 10 лютого і наслідки чергового військового злочину Росії

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *