Російські війська п’ять годин атакували Україну дронами: в Повітряних силах повідомили про результати роботи ППО

Війська РФ у ніч проти 6 березня завдали по території України масованого удару дронами. За даними ЗСУ, всього було запущено 42 безпілотники, 38 з яких вдалося збити
За даними ЗСУ, 38 із 42 безпілотників вдалося збити. Фото - rbc.ua

Атака дронів та повітряна тривога через це тривала п’ять годин. Командування Повітряних сил ЗСУ повідомило, що БПЛА були знищені над Дніпропетровською, Одеською, Херсонською, Хмельницькою, Черкаською, Харківською, Вінницькою та Сумською областями, інформує «Kreschatic».

Влада Сумської області повідомила про три прильоти в обласному центрі, в результаті яких є постраждалі, не ставши поки уточнювати подробиці.

атака дронів
Фото – ПС ЗСУ

Війська РФ щодня запускають по території України ударні дрони. Мета таких атак, як вказували військові експерти, також полягає в тому, щоб створити навантаження на систему ППО, змушуючи витрачати на дрони цінні снаряди.

У ніч на 2 березня в Одесі атака дронів призвела до того, що російський безпілотник влучив у дев’ятиповерховий житловий будинок, зруйнувавши один із під’їздів. Загинули 12 людей, зокрема п’ятеро дітей.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Росія вночі атакувала Україну дронами: стали відомі наслідки та масштаби руйнувань в Одесі та Дніпрі

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *