Нічна атака БПЛА 8 березня: у Повітряних силах розповіли про роботу ППО

Російські війська в ніч на 8 березня випустили по території України 37 ударних безпілотників, одну ракету із ЗРК С-300 і дві авіаційні ракети Х-59
ЗСУ за ніч збили 33 із 37 безпілотників. Фото - Сили оборони Півдня

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на інформацію від командування Повітряних сил ЗСУ, українським силам протиповітряної оборони вдалося збити 33 безпілотники в межах Кіровоградської, Одеської, Херсонської, Миколаївської та Харківської областей. Атака БПЛА тривала кілька годин.

атака БПЛА
Фото – ПС ЗСУ

Згідно з повідомленням командування Сил оборони півдня України, на Одещині атака БПЛА призвела до пошкодження інфраструктурного об’єкту, будівлі якого були «тривалий час законсервовані». На території об’єкту сталася пожежа, яку вдалося швидко загасити. Інформація про постраждалих не надходила.

У свою чергу Міноборони РФ повідомило про атаку українських дронів у Волгоградській області. За даними відомства, у ніч проти 8 березня засоби ППО знищили 11 безпілотників літакового типу, а вранці — ще чотири. Місцева влада стверджує, що обійшлося без руйнувань та постраждалих.

Також раніше ми писали про те, що російські війська п’ять годин атакували Україну дронами

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *