«Українське сафарі»: воїни 17-ої танкової бригади показали полювання на росіян за допомогою FPV-дронів (ВІДЕО)

Бійці 17-ої окремої танкової бригади імені Костянтина Пестушка поділилися унікальними кадрами полювання на російських окупантів на Бахмутському напрямку. За допомогою FPV-дронів військові влаштували справжнє “сафарі” на ворогів
Полювання на росіян за допомогою FPV-дронів. Фото - Гончаренко центр

Про це повідомляє волонтерська мережа Гончаренко центр, яка забезпечує бригаду дронами, інформує «Kreschatic». За словами бійців 17-ї танкової бригади, Бахмутський напрямок залишається одним із найскладніших на передовій. Попри це наші захисники впевнено ведуть полювання на російських окупантів та винищують особовий склад противника, зокрема за допомогою FPV-дронів.

На відео — те, як почався черговий ранок для окупантів. Для більшості — останній, звісно.

– діляться захисники.

Волонтери, які передали бригаді FPV-дрони, додають, що кількість запитів на ударні безпілотники від військовослужбовців лише зростає.

Очевидно, що FPV-дрони сьогодні активно використовують і наші захисники, і російські окупанти. Не дарма цю війну вже давно охрестили війною дронів. Тож наше ключове завдання сьогодні — забезпечувати ЗСУ достатньою кількістю FPV та засобами боротьби із російськими дронами.

– кажуть в Гончаренко центрі.

Полювання на російських окупантів
Фото – Гончаренко центр

Зазначимо, 17-та окрема танкова Криворізька бригада імені Костянтина Пестушка  — формування танкових військ у складі Сухопутних військ ЗСУ, входить до складу ОК «Схід». Бригаду названо на честь Костянтина Пестушка — отамана Степової дивізії, головного отамана Холодноярської республіки.

У травні 2022 року бригада брала активну участь у боях по звільненню Харківщини від росіян. Поблизу селища Білогорівка Луганської області 17-та бригада долучилася до знищення понад 100 одиниць російської бронетехніки, яка готувалася форсувати Сіверський Донець. Нині бійці ведуть полювання на російських окупантів і дають відсіч противнику на Бахмутському напрямку.

Також раніше ми писали про те, що в Мережі з`явилось відео ефектного знищення російського танку Т-90 з БМП «Бредлі»

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *