Війська РФ вночі атакували Харків дронами-камікадзе, є загиблі

Російські війська атакували Україну в ніч проти 4 квітня, застосувавши 20 ударних дронів «Шахед»
Під час повторної атаки на житловий будинок в Харкові загинуло троє рятувальників. Фото - Ігор Терехов/Telegram

Про це повідомили у Генштабі ЗСУ. Загалом, за даними українських військових, сили ППО збили 11 безпілотників, інформує «Kreschatic». 15 безпілотників атакували Харків, розповів голова Харківської області Олег Синєгубов. Атака дронів на Харків здійснювалась кількома хвилями, під удар потрапили житлові будинки, там виникли пожежі, повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України.

Як повідомив голова Харкова Ігор Терехов, «Шахеди» вразили щонайменше три житлові будинки. Один безпілотник влучив у 14-поверховий будинок, через що зруйновано квартири на кількох поверхах, пошкоджено зовнішню стіну. В іншому місці, як розповів мер, при повторному ударі безпілотників по житловому кварталу загинули троє рятувальників ДСНС, постраждали рятувальник та медсестра швидкої допомоги.

атака дронів на Харків
Фото – Ігор Терехов/Telegram

Загалом, за даними влади, атака дронів на Харків призвела до загибелі чотирьох людей: троє рятувальників та мирна мешканка. Поранення різного ступеня тяжкості отримали 12 людей. Також через атаку дронів у деяких районах Харкова виникли перебої з електрикою.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що війська РФ в ніч на 2 квітня атакували Україну дронами-камікадзе та ракетою

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *