Російські війська вночі 6 квітня завдали масованого удару по Україні: в Харкові загинуло шестеро людей

Російські війська в ніч проти 6 квітня завдали удару по Харкову, внаслідок якого загинули шестеро людей
6 загиблих внаслідок нічних ударів росіян по Харкову, щонайменше 10 поранених. Фото – Олег Синєгубов/Telegram

Як повідомляє «Kreschatic», Харків атакували безпілотниками, написав мер міста Ігор Терехов в Telegram. Під удар потрапила житлова забудова. Попередньо пошкоджено дев’ять багатоповерхових будинків, три гуртожитки, інші будівлі, АЗС та десять автомобілів, повідомив мер.

Голова Харківської обласної адміністрації Олег Синєгубов уточнив, що російські війська також атакували місто ракетами. За його словами, під час обстрілу постраждали виключно цивільні об’єкти.

Також Синєгубов повідомив, що поранення отримали 11 людей. За його даними, вісім постраждалих зазнали травм середньої тяжкості, решта — легкої.

удар по Харкову
Фото – Олег Синєгубов/Telegram

Командування Повітряних сил ЗСУ повідомило, що загалом вночі російські війська випустили по території України 32 ударні безпілотники і шість ракет різних типів. Силам ППО вдалося збити три ракети та 28 безпілотників.

У Міноборони РФ удару по Харкову не коментували. Проте у відомстві заявили, що вночі у Бєлгородській області було нібито збито десять снарядів реактивної системи залпового вогню RM-70 «Вампір».

Губернатор регіону В’ячеслав Гладков заявив, що ракети збили на підльоті до Бєлгорода. При цьому в місті, за його словами, було виявлено різні пошкодження у 12 багатоквартирних будинках, дитячій поліклініці, спортивному комплексі та комерційному підприємстві. Крім того, у Бєлгородському районі внаслідок атаки один приватний будинок повністю згорів, а чотири багатоквартирні та п’ять приватних будинків було пошкоджено. Обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що війська РФ вночі атакували Харків дронами-камікадзе, є загиблі

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *