Російські війська вдарили ракетами по Дніпру та області, загинуло вісім людей, як мінімум 25 постраждали

Війська РФ у ніч на 19 квітня завдали масованого ракетного удару по Дніпропетровській області
Російські війська в ніч на 19 квітня вдарили ракетами по Дніпру та області. Фото - Сергій Лисак/Telegram

Як повідомляє «Kreschatic», за даними глави адміністрації регіону Сергія Лисака, всього Дніпро та область атакувало 11 ракет — дві вночі та дев’ять уранці. Частину ракет вдалося збити, написав Лисак у своєму телеграм-каналі, не вдаючись до подробиць.

У Дніпрі внаслідок ракетного удару було пошкоджено житловий будинок та два інфраструктурні об’єкти. «РБК-Україна» з посиланням на МВС повідомляє про двох загиблих та 16 постраждалих.

Від ракетних ударів також постраждали Кривий Ріг та Синельникове. Троє загиблих дітей на Синельниківщині. 14-річна дівчинка і два хлопчика – 6 та 8 років. А загалом – шестеро людей, повідомив Сергій Лисак. Ще шестеро постраждали. У Кривому Розі троє поранених. З них двоє – в лікарні в стані середньої тяжкості.

Дніпро
Фото – Сергій Лисак/Telegram

Президент України Володимир Зеленський закликав західних союзників прискорити постачання систем ППО. «Зараз [системи] ППО має бути не на складах, а в реальних містах та громадах, які зазнають ударів терористів», — написав Зеленський у своєму телеграм-каналі після атаки на Дніпро та область, також висловивши співчуття рідним та близьким загиблих.

Також раніше ми писали про масований обстріл України 11 квітня: війська РФ атакували об’єкти енергетичної інфраструктури у п`яти областях

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати