До яких зачісок личитиме чубчик

Чубчик дивовижний, він здатний коректно приховати недоліки і візуально змінити сприйняття форми обличчя. Однак для того, щоб образ в цілому виглядав гармонійним, чубчик повинен відповідати формі стрижки. Якщо ще не готові до кардинальних змін, ви завжди можете придбати накладний чубчик з натурального волосся в інтернет-магазині Zirkova.

Чубчик і короткі жіночі стрижки

Одна з найстильніших стрижок — піксі з асиметричним чубчиком, яка підходить обличчю будь-якої форми. Завдяки об’єму на маківці створює ефект густого волосся, а також наближає форму обличчя до овалу.

Сучасною класикою можна назвати коротке каре з прямою чубчиком, проте дана комбінація виглядає привабливо тільки на густому волоссі власниць витягнутої форми обличчя. 

До класичних поєднань відноситься боб з чубчиком у формі подовженої арки. Універсальність даної стрижки в тому, що вона однаково відмінно виглядає як на прямому, так і на хвилястому волоссі. Добре коригує обличчя квадратної та прямокутної форми, відволікаючи увагу від кутів щелепи.

Сесон з рваним чубчиком — зачіска, яка надає образу легкої грайливості та недбалості. Якщо правильна геометрія з рівним зрізом виглядає нудно, край можна оформити рваними пасмами.

Вибір чубчика для волосся середньої довжини

На піку популярності подовжений боб із двостороннім чубчиком. Перевага даної стрижки в універсальності та у простоті догляду. Не менш привабливий гладкий боб і косий чубчик, така комбінація підійде власницям тонкого волосся, яке потребують додаткового об’єму.

Стильний образ дозволяє отримати стрижка «вовчиця». На відміну від моделі 1970-х сучасна інтерпретація має більш щільні кінці та густий чубчик.

Актуальні чубчики для довгого волосся

Каскад — стрижка, з якою відмінно поєднуються різні форми чубчиків. Якщо ви шукаєте більш сучасний варіант, вибирайте подвійний, який красиво обрамляє обличчя за рахунок злиття з верхнім шаром волосся. Не втрачає своєї актуальності і полегшений прямий чубчик. Стрижка «італійка» поєднує в собі каскад з градуюванням, що в комбінації з косим чубчиком надає додаткового об’єму.

При виборі чубчика враховуйте тип волосся. Злегка хвилясте і кучеряве волосся краще поєднувати з об’ємним текстурним чубчиком. Комбінація кучерявого волосся і прямого чубчика з рівним зрізом, який вимагає тривалого укладання, виглядає несучасно і не природно.

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *