Росія вночі атакувала дронами об’єкти енергетики України, в Сумах виникли проблеми з електропостачанням

Російські війська в ніч проти 22 травня атакували об'єкти енергетичної інфраструктури на північному сході України, застосувавши ударні безпілотники
Над Сумщиною знищили сім російських дронів. Фото - Сумська ОВА/Telegram

Про це повідомила компанія «Укренерго». За її даними, порушено подачу електроенергії в місті Суми та прилеглих районах.

Як повідомляє «Kreschatic», під удар дронів типу «Шахед» потрапили енергетичні об’єкти у містах Шостка та Конотоп у Сумській області, повідомили у регіональній адміністрації близько першої години ночі. Внаслідок атаки Суми перестали отримувати електроенергію, заявив голова військової адміністрації міста Олексій Дрозденко.

атака дронів
Фото – Сили оборони півдня України

До сьомої ранку, за даними регіональної влади, енергетики частково відновили подачу електрики в Сумському, Роменському та Охтирському районах. Роботи з відновлення електропостачання продовжуються.

Загалом російські війська для ударів по Україні застосували 24 ударні безпілотники «Шахед», заявив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук. Сили ППО знищили усі БПЛА у межах Миколаївської, Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Сумської та Одеської областей.

За даними адміністрації Сумської області, над регіоном знищили сім російських дронів.

Також раніше ми писали про те, що безпілотники атакували вісім регіонів Росії, під удар потрапили об’єкти енергетики та НПЗ

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *