Росія вночі запустила по Україні 38 безпілотників “Шахед”, три дрони полетіли до Румунії

Російські війська в ніч проти 25 липня атакували Україну 38 ударними безпілотниками «Шахед-131/136», 25 з них збили сили ППО
У ВСУ заявили, що в ніч на 25 липня три дрони залетіли до Румунії. Фото - rbc.ua

За словами командувача Повітряних сил ЗСУ Миколи Олещука, під удар потрапили об’єкти інфраструктури України на півдні Одеської області та у центральних регіонах України. Сили ППО працювали у Київській, Одеській, Херсонській, Миколаївській, Сумській, Житомирській та Черкаській областях.

Як повідомляє «Kreschatic», Олещук додав, що три безпілотника було «локаційно втрачено» після того, як вони перетнули державний кордон з Румунією. У міністерстві оборони Румунії на момент публікації інформації це не коментували.

На Одещині під удар потрапив Ізмаїльський район, розташований на кордоні з Румунією, повідомив голова регіональної адміністрації Олег Кіпер. За його словами, частково зруйновано адміністративну будівлю, сталася пожежа, її загасили. За даними ЗМІ, пошкодження зазнали портові об’єкти. Кіпер додав, що внаслідок падіння уламків на приватний будинок постраждали двоє людей, одну з них госпіталізували.

Міністерство оборони РФ регулярно атакує Україну безпілотниками та звинувачує ЗСУ в атаках дронів на російські регіони. У ніч на 25 липня, як заявили в Міноборони Росії, сили ППО перехопили та знищили 11 українських безпілотників: чотири над Курською областю, три над Білгородською, чотири над Кримом та акваторією Чорного моря. Крім того, додали в російському міністерстві, у Чорному морі нібито було знищено два безекіпажні катери.

Також раніше ми писали про те, що в Росії заявили, що за ніч збили 75 українських дронів, які атакували НПЗ та військовий аеродром

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version