Повітряні сили ЗСУ збили усі 30 російських дронів, які атакували вночі Україну

Російські війська в ніч проти 7 серпня атакували Україну ударними дронами типу «Шахед»
ЗСУ заявили, що збили усі 30 російських дронів, які атакували вночі Україну. Фото ілюстративне

Як повідомляє командування Повітряних сил ЗСУ, загалом по території країни було випущено 30 безпілотників. Їх запускали з районів Приморсько-Ахтарська та Єйська у Краснодарському краї.

Як повідомляє «Kreschatic», згідно інформації від ЗСУ, українські сили ППО збили усі 30 російських безпілотників у межах Київської, Хмельницької, Вінницької, Миколаївської, Херсонської, Харківської та Черкаської областей.

У Хмельницькій області, за даними влади, через падіння уламків БПЛА пошкоджено резервуари для зберігання та приміщення цеху одного з виробничих підприємств.

На Миколаївщині ППО збили 14 дронів. «Внаслідок бойової роботи та падіння уламків виникли дві пожежі сухої трави на відкритих територіях у Миколаївському та Баштанському районах, які були оперативно ліквідовані пожежниками. Постраждалих немає», – повідомили у військовій адміністрації регіону.

У Черкаській області знищено два безпілотники, про наслідки не повідомляється. У Вінницькій області також збиті два дрони.

Влада Київської області повідомила, що в регіоні працювали сили ППО. Внаслідок падіння уламків збитих цілей одна людина травмована – осколкове поранення ноги. В двох громадах області зафіксовані пошкодження 22 приватних будинків та господарської споруди. Російське пропагандистське агентство РИА Новости стверджує, що, за даними «опору», у Київській області нібито «завдано удару в районі арсеналу та бази ЗСУ, де могли проходити навчання понад тисячу українських військових». Ніяких підтверджень цієї інформації немає.

Також раніше ми писали про те, що Київ та область в ніч на 31 липня пережили одну з найбільш масованих атак дронів

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *