Стала відома кількість окупантів у Запорізькій області

На Запорізькому напрямку продовжується динамічне переміщення ворожих сил, які, за різними оцінками, становлять від 75 до 90 тисяч військових. 
Дмитро Лиховій. Фото - РБК

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на речника ОУВ “Таврія” Дмитра Лихового в ефірі телемарафону

Така мобільність окупантів зумовлена постійною зміною ситуації на фронті, що змушує російські війська перебудовувати свої позиції. Переміщення між ділянками, зокрема до Донецької області, відбувається постійно, що лише ускладнює оцінку загального складу військ на місцях.

Незважаючи на ротації та зміни позицій, суттєвого впливу на загальну картину бойових дій це не має. Військові аналітики відзначають, що навіть переміщення окупантів на інші напрямки, включно з Курською областю, не здатне серйозно вплинути на оперативну ситуацію.

Ситуація на фронті залишається стабільно напруженою, попри відсутність суттєвих змін у тактиці противника. Ворог продовжує агресивні дії, однак характер бойових операцій не демонструє значних трансформацій. Незважаючи на те, що ознак підготовки до масованого наступу наразі не виявлено, активність ворожих військ не зменшується.

Позиційні бої тривають, а артилерійські удари стали невід’ємною складовою бойових дій. Обстріли охоплюють як населені пункти, так і позиції українських захисників, що свідчить про намагання ворога виснажити оборону та зберегти тиск на лінію фронту.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Росія перекинула з фронту у Курську область кілька тисяч солдатів.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *