Україна та Індія погодили документи про співпрацю

23 серпня стало історичним днем для українсько-індійських відносин: прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді здійснив свій перший візит до Києва.
Моді та Зеленський. Фото - Х Нарендри Моді

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Liga.net

Зустріч високопосадовців України та Індії стала важливою віхою в розвитку двосторонніх відносин. Окрім формальних процедур, під час яких обговорювались ключові аспекти співробітництва, сторони підписали чотири значущі угоди. Вони охоплюють сфери медицини, сільського господарства, гуманітарної допомоги та культурного обміну.

Одним із ключових моментів візиту стало підтвердження курсу на розширення стратегічного партнерства між Україною та Індією. Лідери обох країн, Володимир Зеленський та Нарендра Моді, висловили готовність не лише розвивати економічну співпрацю, але й посилювати військові зв’язки, що має важливе значення в умовах сучасних геополітичних викликів.

Крім того, під час візиту Зеленський і Моді взяли участь у церемонії вшанування пам’яті загиблих українських дітей. Вони відвідали мультимедійний мартиролог “Діти” в Києві, де віддали данину пам’яті жертвам війни.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді прибув в Україну.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *