Міністр оборони України прокоментував масовану атаку по Україні

Сьогодні країна-агресор знову завдала ударів по українських містах, що призвело до жертв серед мирного населення та значних руйнувань інфраструктури.
Рустем Умєров. Фото - РБК

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на НБН

Чергові атаки країни-агресора знову вразили українські міста, завдавши шкоди житловим будинкам та критичній інфраструктурі. Цей напад підкреслює невідкладну потребу України в посиленні оборонних можливостей, зокрема через розширення застосування далекобійної зброї. 

Рустем Умєров наголошує, в умовах постійної загрози з боку Росії, українське військове керівництво ставить питання про зняття всіх обмежень на удари по ворожих об’єктах, щоб ефективніше протидіяти агресору. Україна готує рішучу відповідь, зокрема, за допомогою власного озброєння, демонструючи непохитність у боротьбі за свободу та незалежність.

Ця атака стала ще одним доказом того, що російська агресія не обмежується військовими об’єктами, а спрямована на знищення мирного населення та руйнування життєво важливих об’єктів. Росія продовжує використовувати стратегічну авіацію та комбіновані удари, які не мають нічого спільного з традиційними військовими діями, що лише підтверджує терористичну природу цих атак. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чи загрожує Київській ГЕС повне знищення.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *