Стало відомо яка погода буде в перші дні вересня

У неділю, 1 вересня, по всій Україні пануватиме спокійна, тепла погода.
Осінь. Фото - Zn.ua

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Interfax

Синоптики з Укргідрометцентру прогнозують ясний день без опадів, за винятком кількох регіонів, де очікуються короткочасні пориви вітру до 20 м/с. Температура коливатиметься в межах від 14 до 19 градусів уночі, на півдні й сході — до 23, а вдень стовпчики термометрів сягатимуть 27-32 градусів тепла.

У столиці також обіцяють погоду без дощу. Київ зустріне мешканців легким північно-східним вітерцем із швидкістю 7-12 м/с, а температура вдень наблизиться до 30 градусів. 

За даними Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського, рекордом для цього дня залишається 35,5 градуса тепла, зафіксованих у 2015 році. Найхолодніший 1 вересня в Києві був у 1924 році, коли вночі температура опустилася до 6,5 градуса.

На початку нового тижня ситуація залишиться стабільною. У понеділок, 2 вересня, в більшості регіонів України переважатиме суха та тепла погода. Лише в південно-східній частині можливі короткочасні дощі та грози. 

Східний та північно-східний вітер послабшає до 5-10 м/с, хоча на Лівобережжі місцями можливі пориви до 20 м/с. Нічна температура становитиме 15-20 градусів, на узбережжях морів до 23, а вдень підніметься до 27-32 градусів. 

Кияни також можуть очікувати на ще один сухий день: вітер ослабне до 5-10 м/с, а температура залишатиметься на рівні 17-19 градусів уночі та близько 30 градусів удень.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що експерт спрогнозував подорожчання гречаної крупи в Україні до 100 грн.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *