В ОТУВ «Харків» повідомили, що у Вовчанську російські загарбники риють тунелі між будинками

В оперативно-тактичному угрупуванні «Харків» повідомили, що відбувається на фронті в області, зокрема у Вовчанську. Військові заявили, що російські загарбники у місті риють тунелі між будинками.
Місто Вовчанськ Харківської області під ударами РФ. Фото – instagram.com/libkos

У четвер, 26 вересня, в ОТУВ «Харків» повідомили, що оперативна обстановка в області залишається складною – українські сили продовжують стримувати натиск військ Російської Федерації, інформує видання «Кreschatic».

За словами військових, у Вовчанську загарбники посилили повітряну розвідку, вони намагаються знайти підрозділи української армії. Також Сили оборони фіксують у місті поодинокі переміщення особового складу ЗС РФ з метою поповнення поточних втрат.

Окрім цього, в населеному пункті помічено проведення інженерних робіт росіянами: окупанти риють тунелі між сусідніми будинками, щоб здійснювати приховане від ЗСУ переміщення.

В ОТУВ «Харків» повідомили, що у регіоні за минулу добу «друга армія світу» втратила 136 загарбників, із них 52 окупанти були ліквідовані, 84 отримали поранення. Також захисники «відмінусували» 84 одиниці техніки і зброї ЗС РФ.

Нагадаємо, вночі армія Путіна здійснила масовану дронову атаку на столицю. Начальник КМВА Сергій Попко повідомив про наслідки удару «Шахедами» по місту.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *