Вирішив стрибнути з моста після сварки з дівчиною: київські поліцейські врятували життя самогубцю

Спецпризначенці столиці успішно відмовили чоловіка від спроби стрибнути з пішохідного мосту. Його було врятовано і доставлено до лікарні
Столичні спецпризначенці врятували чоловіка, який хотів стрибнути з пішохідного мосту. Фото - Національна поліція

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Києва, під час щоденного патрулювання поліцейських зі спецпризначення відділу №1 до них звернулись громадяни, які побачили, що невідомий намагається скоїти відчайдушний крок, намагаючись стрибнути з «Мосту Закоханих», що в центрі міста. Поліцейські миттєво відреагували і вирушили на місце події для надання допомоги.

Лейтенант поліції Юрій Зелінський та старші сержанти Олександр Сослюк і Сергій Українець встановили контакт з чоловіком і розпочали діалог з ним. Під час цього обговорення стало зрозуміло, що чоловік вирішив скоїти самогубство після конфлікту зі своєю дівчиною. Він перебував у стані сильних емоцій, і поліцейські почали заспокоювати його.

Оскільки чоловік знаходився на висоті на опорі мосту, правоохоронці викликали бригаду ДСНС для безпечного його зняття. Під час очікування рятувальників спецпризначенці стежили за чоловіком та утримували його, щоб уникнути трагічного випадку.

Поліцейські супроводили чоловіка до лікарні, і на щастя, його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що поліція Києва затримала чоловіка, що організував незаконну схему допомоги ухилянтам

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *