Київські поліцейські пройшли навчання у сфері стресостійкості та психологічної допомоги

В Києві представники поліції успішно завершили дводенний тренінг, спрямований на підвищення їхньої стійкості до стресу та навчання наданню психологічної підтримки громадянам.
Столичні поліцейські діалогу пройшли тренінг з підвищення стресостійкості та надання психологічної допомоги громадянам. Фото - kyiv.npu.gov.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Нацполіцію Києва, завдяки ініціативі Консультативної місії Євросоюзу (КМЄС), правоохоронці значно покращили свої навички у сфері психологічної допомоги та стресового менеджменту.

Протягом двох днів професійні тренери від MEHAD навчали поліцейських методам надання першої психологічної допомоги в ситуаціях стресу та ефективної комунікації для зняття напруги. У тренінгу брали участь представники регіональних підрозділів “поліції діалогу”, а також керівники столичної поліції, зокрема, т.в.о. заступника начальника відділу превентивної комунікації управління превентивної діяльності Вадим Ушаков та начальник відділення превентивної комунікації полку поліції особливого призначення №2 Олександр Кайданський.

Учасники тренінгу поглибили свої знання про визначення психотравм та їх видів, а також про наслідки стресу для організму, що виникають після пережитих травматичних подій. Також навчилися запобігати розвитку посттравматичного стресового синдрому.

Ці нові навички особливо важливі в умовах війни, коли люди постійно зазнають стресу через збройну агресію Росії. Вони стануть надзвичайно корисними в майбутній роботі та в ситуаціях стресу. По завершенню тренінгу всі учасники отримали сертифікати, підтверджуючи свою компетентність у цій сфері.

Також раніше ми писали про те, що столичні поліцейські провели навчання з дітьми щодо правил безпечної поведінки в умовах війни

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *