Віталій Кличко затвердив персональний склад Київської міської молодіжної ради

Згідно з розпорядженням Київського міського голови Віталія Кличка, було схвалено особистий склад Київської молодіжної ради, яка функціонуватиме при Київській міській раді
До складу Київської міської молодіжної ради першого скликання увійшли 55 осіб. Фото - kyivcity.gov.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Офіційний портал Києва, заступник міського голови і секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко наголосив, що нові члени молодіжної ради використають свій потенціал для активної участі в розвитку та вдосконаленні молодіжної політики у всіх сферах життя.

У зв’язку з ускладненими обставинами, пов’язаними з війною, вибори кандидатів у склад молодіжної ради не могли відбутися через електронне голосування. Тому була утворена конкурсна комісія, щоб відібрати найкращих кандидатів для першого складу Київської молодіжної ради. Представники всіх депутатських фракцій та постійних комісій Київради оцінювали кандидатів від організацій студентського самоврядування та молодіжних громадських організацій. Як результат, було сформовано остаточний список із 55 осіб, які стали членами молодіжної ради.

Володимир Бондаренко висловив підтримку обраним членам першого складу Київської молодіжної ради і закликав тих, хто не пройшов відбір, не розчаровуватися. Він зазначив, що всі охочі можуть брати участь у діяльності робочих органів молодіжної ради і разом працювати над спільними завданнями.

Зараз готується до оголошення дата першого засідання Київської міської молодіжної ради.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що влада міст-побратимів Києва і Тампере планує спільне створення молодіжних рад

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *