Як забронювати номерні знаки для автомобіля в Києві та скільки це коштує

Сервісні центри МВС у Києві нагадали водіям про наявність онлайн-послуги для резервування номерних знаків для їхніх транспортних засобів
Сервісні центри МВС Києва нагадали, як забронювати номерні знаки для автомобіля. Фото - rbc.ua

Як повідомляє «Kreschatic», за інформацією Головного сервісного центру МВС, з початку 2024 року громадяни вже використали можливість бронювання номерних знаків понад 8 тисяч разів з різними варіантами номерів. У січні цього року було заброньовано 4 275 номерних знаків, а в лютому – 3 947.

Якщо власник автомобіля або потенційний покупець бажає отримати певну комбінацію, то перед візитом до сервісного центру МВС можна не лише перевірити наявність вільних номерних знаків у конкретному центрі, а й здійснити їх резервування. Вибір може бути як безкоштовним, так і платним. Оплата за вибір номерного знака становить 360 грн за будь-яку комбінацію, за винятком платних варіантів, які коштують від 4 800 до 96 000 грн.

бронювання номерних знаків
Фото – hsc.gov.ua

Для резервування певної буквено-цифрової комбінації власник або майбутній власник автомобіля може авторизуватись у Кабінеті водія та перевірити доступність обраної комбінації у сервісному центрі МВС. Після цього можна вибрати бажану комбінацію та здійснити бронювання номерних знаків на 10 днів для свого транспортного засобу. Оплатити вибір та/або комбінацію цифр і літер можна також через Інтернет.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном 044-290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС у Facebook та Instagram.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Дії з`явилась нова послуга: найближчий Пункт незламності в кілька кліків

Share This Article
Дізнайтеся першими про новини Києва з нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *