Збірна України без Ярмоленка і Циганкова: Караваєв висловився про ситуацію перед матчами відбору Євро-2024

Андрій Ярмоленко та Віктор Циганков. Фото - fanday.net

Олександр Караваєв, захисник київського Динамо і гравець збірної України, поділився своїми думками щодо впливу відсутності Андрія Ярмоленка і Віктора Циганкова, які зазнали травм.

Караваєв визнав, що це велика втрата для національної команди, оскільки обидва гравці є лідерами збірної України, повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Українську асоціацію футболу.

Це наші лідери, тому це велика втрата. Віктор демонстрував хорошу гру в останніх матчах за “Жирону”, забиваючи голи та надаючи результативні передачі. А Ярмоленко також відзначився голами. Але сталося так, як сталося

– зазначив Караваєв.

Збірна України розпочала збори 8 жовтня в Празі, де 14 жовтня зустрінеться з Північною Македонією, а 17 жовтня виїде на гостьовий матч проти Мальти.

Раніше було оголошено, що Назарій Русин прийме участь у збірній України замість Андрія Ярмоленка на матчах відбору до Євро-2024. Крім того, Сергій Ребров викликав півзахисника Дніпра-1 Олександра Піхальонка замість Віктора Циганкова, який отримав травму. Також, захисник Дніпра-1 Олександр Сваток був переведений з резервного списку до основного.

Пізніше стало відомо, що збірна України не зможе розраховувати на воротаря Реала Андрія Луніна, якого замінив голкіпер Шахтаря Дмитро Різник.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що легендарного футбольного тренера можуть відправити на пенсію через постійні поразки його клубу

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *