Це велика честь для мене – Карлос Алькарас дебютує у розіграші Кубку Лейвера у 2024 році

Команда Європи програла останні два розіграші Кубка Лейвера, але наступного року вони планують підвищити свій рівень, додавши в свій склад другу ракетку світу Карлоса Алькараса
Карлос Алькарас став першим тенисистом, хто підтвердив свою участь за команду Європи в Берліні в 2024 році. Фото - btu.org.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Eurosport, дворазовий чемпіон турнірів «Великого шолома» приєднається до команди Бйорна Борга, яка намагатиметься виграти Кубок Лейвера в Берліні. Алькарас, який наступного тижня візьме участь у фіналі Nitto ATP у Турині, каже, що для нього «велика честь» бути обраним на Кубок Лейвера.

Дворазовий чемпіон Великого шолома стане значним підсиленням для команди Європи, оскільки вони збираються уникнути третьої поразки поспіль.

Команда Світу переконливо стала переможцем у Ванкувері цього літа, але капітан Команди Європи Бйорн Борг «дуже радий», що Алькарас буде в складі його команди в наступному році.

Я не залишу каменя на камені від суперників у 2024 році

– сказав Борг.

Мета полягає в тому, щоб виграти, і те, що Карлос відданий справі команди Європи, є захоплюючим початком того, що я очікую. Те, чого Карлос досяг у такому молодому віці, неймовірно. Він унікальний талант і повинен принести велику енергію команді. Я з нетерпінням чекаю часу, коли напишу його ім’я на картці складу команди.

Кубок Лейвера-2024 пройде в Берліні 20-22 вересня. Алькарас, який виграв US Open у 2022 році та Вімблдон цього року, став першим гравцем, який підтвердив, що виступить за збірну Європи.

Я ціную довіру капітана Борга до мене, і я з нетерпінням чекаю можливості об’єднатися зі своїми суперниками в одиночному та парному розрядах у Берліні

– сказав він.

Це дуже багато означає для мене представляти команду Європи на Кубку Лейвера, це велика честь. Я зроблю все, що від мене попросять, щоб повернути Кубок для збірної Європи. Я не можу дочекатися, щоб почути, хто приєднається до моєї команди наступного вересня.

Алькарас завершить свій сезон 2023 року виступом на фінальному турнірі Nitto ATP у Турині. Він буде посіяний під другим номером на турнірі в кінці сезону після Новака Джоковича, який двічі грав на Кубку Лейвера, але не був у команді цього року.

Капітан збірної світу Джон Макінрой очікує, що команда Європи буде високомотивованою у 2024 році після послідовних поразок.

Я очікую ще одну важку битву. Європа має багато чудових гравців, і на папері її постійно віддають перевагу. Але ми будемо готові до цього. Ми відчули смак перемоги двічі поспіль і будемо боротися за те, щоб утримати Кубок Лейвера.

– сказав він.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Карлос Алькарас сенсаційно програв у другому раунді Paris Masters

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *