Переможе нокаутом – колишній чемпіон у важкій вазі зробив прогноз на бій Усика і Ф’юрі

Олександр Усик провів лише п'ять боїв у суперважкій вазі, здобувши дві перемоги технічним нокаутом та три перемоги рішенням суддів. У своєму шостому бої він змагатиметься за те, щоб стати беззаперечним чемпіоном
Хасим Рахман вважає фафоритом Олександра Усика. Фото - X

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Boxing Social, українець не втрачав часу у вищому дивізіоні спорту після того, як виграв усі чотири пояси у важкій вазі, а тепер підписав контракти на бій з Тайсоном Ф’юрі та додав пояс WBC до своєї колекції WBA, IBF та WBO.

Нещодавно Ф’юрі бився проти зірки MMA і дебютанта професійного боксу Френсіса Нганну, і невтішний виступ змусив багатьох змінити свої прогнози щодо бою з Усиком.

Колишній об`єднаний чемпіон у важкій вазі Хасім Рахман вважає, що Ф’юрі програє українцю, але на його думку не вплинув бій з Нганну.

Дворазовий чемпіон у важкій вазі, який викликав одне з найбільших потрясінь у спорті, коли нокаутував Леннокса Льюїса в 2001 році, завжди казав, що вірить, що Усик виграє пізнім технічним нокаутом.

Нещодавно він повторив цю думку в інтерв`ю FightHype.

У мене завжди фаворитом був Усик проти Ф’юрі. Він передбачає ходи і перевершує інших хлопців, і більшість важковаговиків схожі на одновимірних, які просто намагаються приземлити цю бомбу. Тайсон може використовувати свої рухи, вагу, атлетизм проти більшості важковаговиків, але Усик краще використовував свій атлетизм.

Усик отримав гарні навички боксу. Усик завершив виступи в напівсередній вазі. Подивіться на його резюме. У нього дивовижна кар’єра. Олімпійський золотий медаліст, беззаперечний чемпіон у важкій вазі, об`єднаний чемпіон у важкій вазі. Очевидно, що він може витримати удари великих хлопців. Я віддаю перевагу Усику в цьому бою.

Два чемпіони у важкій вазі мають провести бій за всі чотири пояси в лютому. Незважаючи на впевненість Рахмана, Усик поки що є невеликим аутсайдером у букмекерських конторах Великобританії.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що тренер Деонтея Вайлдера розкритикував Тайсона Ф`юрі і зробив прогноз на його бій з Усиком і Джошуа

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *