Ми повинні насолоджуватись виступами Рафаеля Надаля, поки маємо таку можливість – Тайгер Вудс

Тайгера Вудса, легенду гольфа, можна зарахувати до числа шанувальників Надаля, і американець вважає, що «ми всі повинні насолоджуватися його виступами», поки ще можемо
Напередодні довгоочікуваного повернення Рафаеля Надаля інший легендарний спортсмен похвалив іспанця. Фото - btu.org.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Eurosport, Надаль не виступав на корті з тих пір, як майже рік тому він програв у другому раунді Відкритого чемпіонату Австралії 2023 року Маккензі Макдональду, через проблему стегна, яка виключила його до кінця сезону.

Тайгер Вудс закликав спортивних уболівальників «насолоджуватися змаганнями» Рафаеля Надаля, поки він ще в змозі грати, оскільки іспанець готується повернутися в теніс після ще однієї тривалої перерви через травму.

22-разовий переможець турнірів Великого шолома в одиночному розряді переніс операцію влітку і міг лише спостерігати, як Новак Джокович затьмарює його досягнення в тенісних змаганнях.

Протягом усієї своєї кар’єри Надаль страждав від травм, особливо колін і стоп, але з’явилися припущення, що він встигне бути у формі, щоб виступити на Australian Open 2024, який розпочнеться 14 січня.

На початку листопада Тоні Надаль сказав, що очікує, що його племінник зіграє в Мельбурні, тоді як Крейг Тайлі, генеральний директор події, також висловив упевненість, що дворазовий чемпіон візьме участь у жеребкуванні основного чоловічого одиночного розряду.

Тайгера Вудса запитали, як такі спортсмени, як він і Надаль, можуть залишатися мотивованими з такою кількістю травм.

Я не хочу, щоб він пішов. Я ніколи не хотів, щоб Роджер Федерер пішов, але це сталося. Ми всі повинні насолоджуватися тим, як він змагається, спостерігати, як він грає, і що він означає для гри, що він означає для всіх нас, просто щоб побачити пристрасть того, як він грає і чому він грає

– відповів легендарний гольфіст.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Тоні Надаль вірить у повернення Рафаеля Надаля на корт після травми: натякає на Australian Open 2024

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *