Тоні Надаль вірить у повернення Рафаеля Надаля на корт після травми: натякає на Australian Open 2024

Тоні Надаль очікує, що його племінник Рафаель Надаль повернеться до гри на Australian Open у січні після майже річної перерви
Тоні Надаль підживив чутки про те, що Рафаель Надаль може повернутися на корт на Australian Open наступного року в січні. Фото - rbc.ua

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Eurosport, Надаль не виходив на корт після вильоту у другому раунді від Маккензі МакДональда на цьогорічному Відкритому чемпіонаті Австралії, оскільки травма стегна виключила його з решти сезону.

Влітку він переніс операцію, а Новак Джокович тим часом перевищив свій попередній рекорд із 22 титулів Великого шолома, коли дістався до 24.

Надаль, який опустився до 240-го місця в рейтингу ATP, раніше послабив очікування щодо повернення в Мельбурні, виступаючи на події в Мадриді минулого місяця.

Однак його дядько Тоні як і раніше впевнений, що Рафаель повернеться на корт на першому великому турнірі 2024 року.

Відповідаючи на запитання про повернення свого племінника, Тоні сказав іспанській радіостанції Onda Cero:

Я вірю, що це відбудеться на Australian Open. Очевидно, що мій племінник має намір бути обережним, що він і повинен зробити. З кожним днем йому стає трохи краще. Це правда, що це була дуже важка травма, але це спорт високого рівня, зрештою, на жаль, майже обов’язково грати з болем, тому що ти напружуєш своє тіло до межі. Доведення до межі — ось що створює всі ці проблеми.

Рафаелю Надалю належить історичний рекорд із 14 титулів на Відкритому чемпіонаті Франції, але його дядько визнає, що у 2024 році титул може бути під великим питанням.

Він усвідомлює, що ситуація складна. Скажімо, йому вдасться дістатися до Австралії, але буде нелегко знову конкурувати з додатковими проблемами. Він не буде сіяним, тому може зустрітися з гравцем високого рівня. Коли Рафа грає на турнірах Великого шолома, йому зазвичай дають доступного суперника, щоб надати йому імпульсу, що дозволяє йому бути небезпечною загрозою, починаючи з чвертьфіналу.

– каже Тоні Надаль.

Тим часом, якщо одужання Рафи піде за планом, у вболівальників з’явиться приголомшлива можливість спостерігати за його грою разом із Карлосом Алькарасом у парному розряді на Олімпійських іграх у Парижі 2024 року.

Якщо Рафаель буде в хорошому стані, я думаю, що вони будуть дуже хорошою парою.

– додав Тоні.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Рафаель Надаль висловився про своє повернення на тенісний корт: не можу підтвердити те, чого я сам не знаю

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *