Друга і четверта ракетки світу Карлос Алькарас і Яннік Сіннер разом готуються до сезону 2024 року

Карлос Алькарас і Яннік Сіннер розділили корт у четвер в Академії тенісу Ферреро, де вони разом тренуються під час підготовки до сезону 2024 року
Яннік Сіннер і Карлос Алькарас разом тренувалися в четвер в Іспанії. Фото - Ferrero Tennis Academy

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на офіційний сайт ATP Tour, Алькарас і Сіннер, чиє суперництво в Lexus ATP Head2Head є одним із найгарячіших у сучасній грі (Сіннер веде з рахунком 4-3), провели надзвичайно успішний 2023 рік.

Іспанець був номером 1 у світі протягом кількох тижнів протягом сезону, у якому він завоював шість титулів ATP Tour, включаючи свій другий чемпіонат Великого шолома на Вімблдоні.

Тим часом Сіннер виграв чотири трофеї, завершивши рік у чудовій формі, дійшовши до фіналу Nitto ATP Finals у Турині (поразка від Новака Джоковича), а потім допоміг Італії здобути другий титул Кубка Девіса в Малазі, перемігши Джоковича в півфіналі і фіналі (спочатку в одиночному розряді, щоб здобути нічию 1-1 проти Сербії, а потім у парному розряді разом із Лоренцо Сонего).

Сіннер провів кілька днів в Аліканте, щоб продовжити передсезонну підготовку. Численні сесії, заплановані його італійською командою, включали візит до Вільени в четвер, 21 грудня, щоб потренуватися з Алькарасом в тенісній академії Ферреро.

Алькарас і Сіннер
Фото – twitter.com/carlosalcaraz

Алькараса супроводжували Хуан Карлос Ферреро та Самуель Лопес, тренер, який поїде з ним до Австралії. Тим часом Сіннер грав під пильним наглядом Сімоне Ваноцці, одного з його тренерів.

Крім їхнього жорсткого суперництва на корті, Алькараса і Сіннера пов`язує міцна дружба протягом багатьох років, починаючи з першої зустрічі в нижчих категоріях, а пізніше в ATP Tour.

І Алькарас, і Сіннер розпочнуть свій сезон 2024 року на Australian Open, першому турнірі Великого шолома року.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Карлос Алькарас отримав престижну нагороду Стефана Едберга

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *