Екс-чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі назвав головну проблему Ентоні Джошуа перед боєм з Валліном

Чемпіон світу в чотирьох дивізіонах і колишній володар титулу за версією WBA у суперважкій вазі Рой Джонс-молодший виніс свій вердикт перед блокбастером під назвою «День розплати», який відбудеться цими вихідними, в якому Ентоні Джошуа повертається на ринг проти шведського боксера Отто Валліна
Рой Джонс-молодший вбачає «проблему» з Ентоні Джошуа перед боєм з Валліном. Фото - boxing-social.com

Шанувальники боксу вже давно очікують мегабою Джошуа з Деонтеєм Вайлдером, і тепер, здається, угода між двома суперниками близька, ніж будь-коли.

Як повідомляє «Kreschatic», з посиланням на Boxing Social, якщо обидва переможуть у суботу ввечері, вболівальники очікують оголошення про довгоочікувану зустріч, яка може відбутися в березні.

Однак «AJ» було б розумно зосередитися на складному завданні, оскільки Валлін прагне порушити плани британця на 2024 рік.

вечір боксу
Фото – boxing-social.com

В інтерв’ю ProBox TV Джонс сказав, що потенційний бій з Вайлдером може бути вкрай необхідним мотивуючим фактором проти Валліна, якому немає чого втрачати.

Мені подобається Джошуа, але з Джошуа ось яка проблема – ви ніколи не знаєте, який Джошуа з’явиться. Одного разу Джошуа з’являється і виглядає як колишній чемпіон світу, а одного дня Джошуа з’являється і виглядає як хлопець, який не зацікавлений в перемозі.

Рівень його зацікавленості – це те, що скаже мені, наскільки добре він збирається виступити в цьому бою, тому що, якщо він не зацікавлений, його цілком можуть перемогти, але якщо він зацікавлений, то Отто не зможе створити йому проблеми.

Я хочу, щоб Джошуа виграв головну подію, але, як я вже сказав, Джошуа має бути зосередженим, готовим і стати справжнім Ентоні Джошуа, щоб виграти головну подію.

Тим часом Уайлдер битиметься з колишнім чемпіоном WBO Джозефом Паркером у головній події історичного вечора боксу у суботу, 23 грудня.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Деонтей Вайлдер знову зневажливо висловився про Ентоні Джошуа

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *