Я обожнюю фокуси і магію – чоловік Еліни Світоліної розповів, що буде робити після завершення тенісної кар’єри

Протягом 20 років Гаель Монфіс створює чарівні моменти в ATP Tour. Шоумен за своєю природою, француз розважає шанувальників у всьому світі своєю майстерністю ризикованих ударів і харизмою.
Гаель Монфіс відвідує магічні шоу з підліткового віку. Фото - atptour.com

Це гравець із нескінченною кількістю природних здібностей, і ви точно знаєте, що будете розважатися, спостерігаючи за ним. Проте, як повідомляє «Kreschatic», 37-річний Гаель Монфіс не просто артист, коли він на корті.

З дитинства колишня шоста ракетка світу і 12-разовий переможець турнірів ATP завжди захоплювався фокусами і магією. Монфіс відвідував різні шоу в підлітковому віці, а сьогодні проводить свій вільний час, вдосконалюючи свою майстерність, з метою в майбутньому самому виступати на шоу, пише ATPTour.com.

Мені подобалася магія протягом тривалого часу, але я тримав це в певному сенсі в таємниці. Тому що в глибині моєї думки після тенісу я хочу знайти себе десь поруч з магією.

– сказав Монфіс

Коли я був молодшим, батьки привели мене до фокусника, і мені дуже сподобався дух шоу. Тоді я трошки пробував себе. Коли я ріс, я намагався зробити кілька трюків. А потім я зустрів справді гарного чарівника, який насправді допоміг мені перейти на найвищий рівень. І точно зараз, наприкінці моєї кар’єри, я думаю, що, можливо, зроблю щось із магією. Було б зухвало сказати, що я практикуюся, але я просто роблю трюки для задоволення.

Монфіс подорожує в турне з колодою карт і в ті тижні, коли він не грає, часто відвідує магічні шоу. Він навіть умовив свою дружину та зірку WTA Еліну Світоліну подивитися з ним шоу, коли пара почала зустрічатися у 2019 році.

Гаель Монфіс
Еліна Світоліна та Гаель Монфіс у Києві. Фото – instagram.com/g.e.m.s.life

Цього тижня Гаель Монфіс виступає на BNP Paribas Open, де в третьому раунді зустрінеться з колишнім чемпіоном Індіан-Уеллса Камероном Норрі. Коли вболівальники дивляться матч, вони можуть помітити татуювання гральної карти у Монфіса на його зап`ясті.

Гаель Монфіс татуювання
Фото – АТР

Моїй доньці також це подобається. Вона буде чарівницею, це точно. Вона любить карти. Вона, мабуть, буде кращим чарівником, ніж її тато.

– каже Монфіс.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що українська тенісистка повторила досягнення Еліни Світоліної і вперше в кар`єрі вийшла в півфінал Australian Open

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *