Олімпійський чемпіон у чоловічій стометрівці Ноа Лайлс підхопив COVID і взяв бронзу на дистанції 200 метрів

Американський спринтер Ноа Лайлс, який у вівторок отримав позитивний результат на COVID-19, здобув бронзову медаль у забігу на 200 метрів на Олімпійських іграх у четвер
Олімпійський чемпіон Ноа Лайлс зі Сполучених Штатів після забігу на 200 метрів. Фото - Reuters

Як повідомляє «Kreschatic», спортсмен зазначив, що вірус “безумовно” вплинув на його виступ, і він кашляв всю ніч перед змаганнями. Ноа Лайлс, який страждає на астму, після фінішу був змушений залишити трек в інвалідному візку, оскільки він важко дихав і намагався зняти половину свого спортивного топу, пише Reuters.

Після цього забігу у мене було сильне запаморочення. Важко дихалося, боліла грудна клітка, але через деякий час я зміг відновити дихання і повернути ясність думок. Це, безумовно, вплинуло на мій виступ. Я кашляв всю ніч. Я більш ніж гордий собою за те, що, незважаючи на COVID, зміг здобути бронзу.

– розповів Лайлс пізніше.

Лайлс розповів, що в ніч на вівторок прокинувся з ознобом, болем у тілі та болем у горлі, і його команда надала йому “якнайбільше дозволених медикаментів, щоб забезпечити підтримання темпу.”

У пізнішому дописі в Instagram Лайлс, який минулого тижня здобув золото у забігу на 100 метрів, заявив, що вважає свої Олімпійські ігри завершеними, натякаючи, що не братиме участі в естафетах 4×100 м і 4×400 м, на які він націлювався.

Незважаючи на коронавірус, Ноа Лайлс, зірка серіалу Netflix “Sprint”, продемонстрував своє звичне шоу, виходячи на забіг на 200 метрів, стрибаючи і підбурюючи натовп.

Перемогу в забігу на 200 метрів здобув Летсиле Тебого, який приніс Ботсвані перше олімпійське золото, і згодом сказав: “Я не можу бути обличчям легкої атлетики, оскільки не такий гучний чи зухвалий, як Ноа.”

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Україна виграла за день три олімпійські медалі у легкій атлетиці

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version