Халява для України закінчиться, кондиціонери – «шурують», вірною дорогою йдете, товариші – короткий переказ «прямої лінії» Путіна

Путін пообіцяв, що нової мобілізації не буде, а халява від Заходу для України закінчиться
Путін виступає під час щорічної прес-конференції в Москві. Фото - прес-служба Кремля

Перша за два роки пряма лінія Путіна. Він говорив чотири години. «Kreschatic» переказує у двох абзацах, дякуючи Meduza.

Про війну

Мир буде, коли буде виконано всі цілі «СВО» – денацифікація, демілітаризація та нейтральний статус України. Зараз українцям усе дають на халяву, але халява закінчується. Російські мобілізовані добре воюють, необхідності в новій мобілізації немає. Росіяни та українці – єдиний народ. Одеса – російське місто. Конфлікт розпалювали наші американські дружки, а Європа підіграє та підспівує. З контрнаступом у ЗСУ нічого не вийшло. Київ клянчить гроші на Заході, не зважаючи на втрати, це безглуздо і безвідповідально. ПВК намагатимемося узаконити. Серед мого оточення у ПВК були близькі люди, дехто віддав життя за батьківщину. Економіка «нових регіонів» відновлюється, із задоволенням туди приїду.

Не про війну

У економіки великий запас міцності. Безробіття рекордно низьке, тривалість життя зростає. До 2030 року плануємо виготовити тисячу літаків. Прошу вибачення за зростання цін на яйця, це збій у роботі уряду. Рівень взаємодії із Китаєм безпрецедентно високий. У нас багато прихильників у світі із захисту традиційних цінностей. Від Карабаху відмовилися не ми, а сама Вірменія. Те, що відбувається в Газі, — катастрофа. Зростання ісламофобії та антисемітизму у світі — результат політики певних еліт. У питанні про аборти треба діяти акуратно: держава зацікавлена у народжуваності, але права та свободи жінки мають дотримуватися. Кондиціонери шурують, кхе-кхе-кхе [скаржиться Путін, який протягом всього виступу не міг відкашлятися]. Володимиру Путіну зразка 2000 року я б сказав: «Вірною дорогою йдете, товариші!»

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Путін проведе «пряму лінію» та велику прес-конференцію 14 грудня

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *