Війна в Ізраїлі: в Каїрі розпочалися триденні переговори про припинення вогню, учасники називають їх «позитивними»

Делегація на чолі з головою ізраїльської розвідки Давидом Барнеа покинула Каїр у вівторок, повідомляють ізраїльські та американські ЗМІ
Ізраїльські солдати діють усередині Сектора Газа. Фото - timesofisrael.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Guardian, Барнеа зустрівся з директором ЦРУ Вільямом Бернсом у єгипетській столиці для переговорів щодо розробленого Катаром плану тимчасового припинення бойових дій у Газі.

The Wall Street Journal з посиланням на офіційних осіб, знайомих з переговорами, повідомляє, що делегація Барнеа покинула єгипетську столицю, «не усунувши жодних основних прогалин у переговорах».

війна в Ізраїлі
Зруйновані будівлі в Cекторі Газа. Фото – timesofisrael.com

В свою чергу, єгипетський державний телеканал Al Qahera повідомив з посиланням на високопоставленого єгипетського чиновника, що переговори триватимуть ще три дні. Той же чиновник сказав, що переговори були в основному «позитивними», повідомляє телеканал.

Речник Ради національної безпеки США Джон Кірбі назвав переговори «конструктивними та рухаються в правильному напрямку».

Нічого не зроблено, поки все не зроблено.

– сказав він журналістам у Білому домі.

Читайте також: Війна в Ізраїлі: Джо Байден наполягає на тривалому перемир`ї, в той час як на півдні Гази шириться паніка через можливий наступ

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *