Ізраїль завдав авіаудару по школі ООН в Секторі Газа, повідомляється про десятки загиблих

Щонайменше 30 палестинців, у тому числі п'ятеро дітей, загинули, ще десятки отримали поранення в результаті ізраїльського авіаудару по школі ООН, де проживали переміщені особи в Аль-Нусейраті, в центральній частині сектора Газа
Десятки вбитих внаслідок ізраїльського удару по школі ООН, кажуть представники Гази. Фото - theguardian.com

Про це повідомили медичні чиновники Гази. Лікарня Аль-Акса в Дейр-ель-Балах отримала щонайменше 30 тіл у результаті удару по школі та ще шість внаслідок окремого удару по будинку, згідно з лікарняними записами та повідомленням репортера Associated Press з лікарні.

Як повідомляє «Kreschatic», ізраїльські військові стверджують, що вони атакували бійців ХАМАС під час удару по школі БАПОР (агентство ООН) в Аль-Нусейраті, де, за словами офіційних осіб Гази, переховувалися переміщені палестинці, пише Guardian.

авіаудар по школі
Ізраїльські військові стверджують, що атакували комплекс терористичної організації ХАМАС, розташований у школі БАПОР. Фото – twitter.com/idfonline

Кадри на X, опубліковані палестинськими журналістами вранці в четвер, показують ряди тіл, покладених у лікарні Аль-Акса в Дейр-ель-Балах, і поранених дітей, яким надають допомогу на підлозі.

Керовані ХАМАС урядові ЗМІ раніше повідомили, що щонайменше 27 людей були вбиті під час удару, і звинуватили ізраїльську армію у здійсненні «жахливої ​​різанини, яка ганьбить людство». Палестинське інформаційне агентство Wafa повідомило, що щонайменше 32 людини були вбиті.

Ізраїльські військові підтвердили X, що їхні військові літаки атакували школу ООН в Аль-Нусейраті, заявивши, що там проживали терористи ХАМАС, які брали участь у нападі на Ізраїль 7 жовтня. «Терористів», які планували здійснити атаки в найближчому майбутньому, було «усунено», сказано в дописі, і що «було зроблено багато кроків, щоб зменшити ймовірність заподіяння шкоди тим, хто не причетний».

Також раніше ми писали про те, що Ізраїль вперше офіційно підтвердив, що проводить наземну військову операцію на півдні Гази

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *