Nike випустила обмежену ексклюзивну серію культових кросівок Air Jordan для Китаю

Американський спортивний гігант Nike зробив ще один амбітний крок для зміцнення своїх позицій на китайському ринку, оголосивши про обмежений випуск 1 000 пар кросівок Air Jordan
Перерізання стрічки під час відкриття спеціального магазину World of Flight від Nike у Пекіні в березні. Фото - Bloomberg

Ця ініціатива спрямована на стимулювання продажів у країні, яка є одним з найбільших ринків для Nike, пише Bloomberg.

Як повідомляє «Kreschatic», кросівки Air Jordan, створені в честь легендарного баскетболіста Майкла Джордана, мають культовий статус серед шанувальників спортивного взуття та колекціонерів. Цей обмежений випуск відрізняється унікальним дизайном та високою якістю матеріалів, що робить їх бажаними для покупців. Продажі розпочнуться в найближчі дні, і очікується, що всі 1 000 пар будуть розпродані дуже швидко.

Майкл Джордан
Майкл Джордан під час візиту в Китай у травні 2004 року. Фото – Bloomberg

За словами представників Nike, рішення про випуск обмеженої кількості кросівок в Китаї є частиною стратегії компанії по збільшенню своєї присутності на ринку Азії. Компанія прагне залучити нових споживачів та зміцнити лояльність існуючих, пропонуючи ексклюзивні продукти, які важко знайти в інших частинах світу.

Китайський ринок є критично важливим для нашого бренду. Ми постійно шукаємо нові способи взаємодії з нашими клієнтами в регіоні та надання їм продуктів, які відповідають їхнім високим очікуванням.

– каже представник Nike.

Окрім цього, Nike планує провести серію заходів та маркетингових кампаній у великих містах Китаю, включаючи Пекін, Шанхай та Гуанчжоу, щоб підтримати випуск нової колекції. До цих заходів входять зустрічі з відомими спортсменами, демонстрації продукції та інтерактивні сесії, де шанувальники можуть ознайомитися з історією бренду та його новинками.

Експерти відзначають, що така стратегія може принести значні дивіденди Nike, оскільки китайські споживачі відомі своєю любов’ю до обмежених та ексклюзивних товарів. Враховуючи зростаючий інтерес до баскетболу та спортивного стилю життя в Китаї, випуск нових Air Jordan має всі шанси стати великим успіхом.

Nike
Магазин World of Flight від Nike у Пекіні. Фото – Bloomberg

Однак конкуренція на китайському ринку спортивного взуття залишається жорсткою. Інші великі бренди, такі як Adidas та Puma, також активно працюють над розширенням своєї присутності в регіоні, пропонуючи інноваційні продукти та залучаючи відомих спортсменів для реклами.

Незважаючи на виклики, Nike продовжує демонструвати впевненість у своєму успіху та вважає, що інвестиції в ексклюзивні продукти та маркетингові кампанії принесуть очікувані результати. Випуск обмеженої серії Air Jordan є лише одним з багатьох кроків компанії на шляху до завоювання сердець китайських споживачів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Nike представила нову колекцію кросівок, які були розроблені штучним інтелектом

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *