Ілон Маск буде щомісячно виділяти 45 мільйонів доларів, щоб допомогти Трампу перемогти на виборах

Ілон Маск планує виділяти 45 мільйонів доларів на місяць групі Super Pac, яка зосередиться на обранні Дональда Трампа, починаючи з липня, повідомляє Wall Street Journal
Мільярдер буде жертвувати надзвичайну суму щомісяця групі, яка зосереджена на допомозі Трампу перемогти на виборах. Фото - Bloomberg

Повідомлення ЗМІ про пожертви Маска ґрунтувалися на інформації від неназваних людей, знайомих із планами технологічного мільярдера, чиї статки оцінюються в 252 мільярди доларів, і який є одним із найбагатших людей у ​​світі, інформує «Kreschatic».

Якщо Маск зробить пожертву такого масштабу, це буде «надзвичайна сума», повідомляє Wall Street Journal, посилаючись на найбільшу відому пожертву в виборчій кампанії 2024 року, коли правнук банкіра Томаса Меллона зробив внесок у Super Pac у розмірі 50 мільйонів доларів на підтримку Трампа.

America Pac вже підтримали деякі друзі та союзники Маска у світі технологій, повідомляє New York Times, у тому числі Джо Лонсдейл, який разом із Пітером Тілем заснував програмну компанію Palantir, головного політичного донора новопризначеного кандидата у віце-президенти Трампа – сенатора від Огайо Дж. Д. Венса.

Повідомляється, що близнюки Вінклвосс, криптовалютні підприємці, які критикували Джо Байдена за ведення того, що вони назвали війною з криптовалютою через регулювання, також зробили свій внесок у ці зусилля, повідомляє Wall Street Journal. У червні вони назвали Трампа «прихильником біткойнів, криптовалюти та бізнесу».

America Pac, створений цього літа, має на меті повторити зусилля Демократичної партії по збільшенню явки виборців шляхом фінансування потужних республіканських зусиль щодо залучення виборців у хитких штатах, повідомляє New York Times.

Хоча ще у березні Маск заявив, що не буде робити пожертвування жодному з кандидатів у президенти США.

Також раніше ми писали про те, що Дональд Трамп просить гроші на вибори у Ілона Маска

Share This Article
Світ в об'єктивному відображенні: погляньте через наш об'єктив.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *