Коментарі Тейлор Свіфт про P.Diddy не витримали випробування часом

Спостерігаючи за ситуацією, шанувальники Свіфт і хіп-хопу з подивом усвідомлюють, як швидко змінюється погляд на колишніх кумирів. 
P.Diddy та Тейлор Свіфт. Фото - Instagram

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на IRISH STAR

Через більш як десятиліття після легковажних коментарів про P Diddy, зірка світової поп-сцени Тейлор Свіфт опинилася в центрі уваги через новий контекст, який змінив ставлення громадськості до її минулих слів. Свого часу Свіфт відзначила репера як позитивну особистість і вказала, що могла б запросити його до кола друзів на уявний випускний бал.

Ці слова, однак, зараз викликають певний резонанс, адже в вересні цього року P Diddy був затриманий у Нью-Йорку, де зараз очікує суду за серйозними звинуваченнями у сексуальних злочинах, торгівлі людьми і рекеті. Незважаючи на заперечення обвинувачень його адвокатами, ситуація вже вплинула на суспільну думку про артиста, якого раніше вважали одним з найвпливовіших діячів хіп-хопу.

Тейлор Свіфт, котра давно стала іконою поп-культури, завжди знаходилася у центрі уваги не лише завдяки музиці, а й через свої коментарі та публічні висловлювання. Її слова про P Diddy, відновлені у старих відео, тепер сприймаються зовсім інакше, адже репутація колишнього продюсера зазнала серйозного удару.

Початок судового процесу запланований на травень наступного року, і P Diddy та його адвокати впевнено заявляють про невинуватість підсудного. Тим часом коментарі зіркових колег Diddy, а також думки тих, хто раніше ідеалізував репера, все частіше переглядаються під новим кутом.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що старі інтерв’ю Ашера стали предметом детального розгляду.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *