Курси Пайтон: від основ до професіоналізму

Програмування відкриває безліч можливостей: престижна робота, гідна зарплатня, цікаві проєкти та постійний особистий розвиток. Але багато хто просто не знає, з чого почати свій шлях у світі IT.

Опанування однієї з мов програмування – це необхідна база для подальшого професійного просування. Курси Пайтон надають можливість з нуля вивчити нескладну та дуже корисну мову програмування.

Для тих, хто готовий активно вчитися, компанія Sigma Software University відкриває Пайтон-курси для новачків та програмістів, які хочуть покращити свої вміння. Учасник дізнається все про базові й поглиблені технології Python та зможе на практиці застосовувати опановані навички.

Що таке Python і навіщо потрібен

Пайтон – це високорівнева мова програмування, яка нескладна для розуміння та вивчення. Розібратися з Python може навіть початківець, тому багато спеціалістів починають з неї свій шлях у програмуванні.

Мова програмування Python активно використовується в різних IT-галузях – це розробка веб-застосунків, ігрова індустрія, Data Science тощо. Спеціаліст, який опанував Пайтон, може претендувати на посаду Junior Python Developer або Data Scientist-а.

Інтенсивний курс Пайтон призначений для застосування мови на практиці. Це дозволяє отримати справжній досвід, а не тільки теоретичний багаж з алгоритмізації. Учасник курсу Python зможе самостійно розробляти програмний код для ефективного вирішення різних завдань.

Для кого підійде курс Python та які обов’язкові вимоги

Успішно пройти навчання з Пайтон може навіть людина, яка раніше не стикалася з програмуванням. Потрібно бути амбітним, цілеспрямованим та творчим й хотіти розпочати свою кар’єру в галузі з розробки.

Якщо ви відповідаєте нижчезазначеним вимогам, можете не сумніватися та вже зараз реєструватися на курси програмування Пайтон:

  • Маєте базові знання та навички користування обчислювальною технікою, а також системним/прикладним ПЗ.
  • Володієте базовими знаннями з математики, такими як елементарні математичні операції, алгебра логіки, геометрія, тригонометрія, функціональний аналіз, матриці, інтегральне та диференціальне числення.
  • Готові опановувати нові IT-технології та методики.
  • Середній рівень англійської мови (бажано).

Для тих, хто вже не є початківцем та володіє базовими знаннями Пайтон, курс також буде корисним. Другий модуль дозволить зануритися в технологію Python і дізнатися багато цікавої та нової інформації.

Програма курсу Python від Sigma Software University

Пайтон навчання з підвищеною інтенсивністю складається з 2 модулів, які поділені на 9 тем і 30 занять. Перший модуль називається «Базові технології». На ньому ви вивчите:

  1. Вступ до Пайтон. Складні теми даних. Синтаксис та програмування. Як працювати з файлами.
  2. Функціональне та модульне програмування Python.
  3. Основні принципи, реалізація та занурення в технології ООП в Python.

Другий модуль вже більш об’ємний та ґрунтовний. Він передбачає повне занурення в Пайтон та розуміння багатьох аспектів. А саме:

  1. Інфраструктура, декоратори, ітератори, генератори та модуль itertools.
  2. Якість програмного коду: налагодження, документування та тестування.
  3. Основні структури даних, алгоритми сортування та пошуку. Математичні алгоритми.
  4. WEB-технології: доступ до WEB-ресурсів, який забезпечує Python, і клієнт-серверна взаємодія.
  5. Основи Data Science – від часових рядів до практики аналізу геопросторової інформації.
  6. Вступ до Django та celery.

Кожне заняття закріплюється виконанням домашнього завдання. Зустрічі відбуваються два рази на тиждень та тривають 1.5-2 години. Увесь процес виключно дистанційний.

Що отримає випускник Python-курсу

Успішне проходження курсу Python завершується видачею сертифіката. На його основі ви можете продовжувати професійне навчання, здобувати нові навички та шукати роботу.

Пайтон курси допоможуть стартувати у світі IT. Не пропустить таку можливість та реєструйтеся на курсі Python прямо зараз. Зробіть своє літо продуктивним та відкрийте нові перспективи разом з Sigma Software University! 

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *