Помер колишній учасник КВК та соратник Зеленського Сергій Сивохо

Український телеведучий та колишній учасник КВК Сергій Сивохо помер у віці 54 років
Незадовго до смерті стало відомо, що Сергію Сивохові стало погано і він перебуває в важкому стані. Фото - Ліга сміху

Про це повідомляє повідомляє «Kreschatic» з посиланням на повідомлення подруги Сивохо Світлани Бердецької в Facebook. Причиною смерті стала хронічна хвороба легень. За попередніми даними, Сивохо помер у Німеччині.

Раніше про смерть Сивохо увечері 16 жовтня повідомила член Громадської палати РФ Ганна Ревякіна. Пізніше вона написала, що телеведучий живий, але його «швидше відключатимуть від системи підтримки життя».

Сергій Сивохо народився 1969 року в Донецьку. У КВК почав грати під час навчання у місцевому Політехнічному університеті (команди ДПІ, «Дрім-Тім», Збірна СНД, Збірна XX століття). Там же познайомився із Володимиром Зеленським. Пізніше він працював продюсером у започаткованій Зеленським студії «Квартал 95».

Під час президентської виборчої кампанії 2019 Сивохо підтримував Зеленського. У жовтні 2019 року він став радником секретаря Ради національної безпеки та оборони України з питань реінтеграції Донбасу. Тоді ж він почав створювати «Національну платформу примирення та єдності», цей проект мав стати майданчиком для налагодження діалогу між Києвом та Донбасом.

Ми розуміли, що люди дедалі більше віддаляються від України. Вони все більше і більше інших ввідних, вони втомилися від війни. А нам не можна їх втрачати в жодному разі. Не можна, бо якщо жителі непідконтрольного Донбасу не захочуть повернутися до України – ну нічого ти не зробиш. Нічого! Силою повертати, як пропонують деякі? Це абсолютно неправильно. І ми дійшли потихеньку до того, що має існувати певний орган, який займатиметься проблемами Донбасу

– пояснював Сивохо мету створення організації в інтерв’ю «Комерсанту» за кілька днів до повномашстабного вторгнення РФ в Україну.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в Києві дівчина загинула через падіння з багатоповерхівки

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *