Бійці ЗСУ підняли національний стяг над селом Тополі на Харківщині

Захисники України з Державної прикордонної служби здійняли національни. й стяг нашої держави в одному із сіл в Харківській області, який рахувався «сірою зоною».
Ольга Лисенко 663 Коментувати
Фото - liga.net

Як інформує «Kreschatic» з посиланням на Державну прикордонну службу України, захисники нашої держави з підрозділу «Стальний кордон» навідались в населений пункт Тополі, що на Харківщині та знаходиться під самісіньким кордоном з агресором Росією,

Прикордонники повідомили, що бійці «Стального кордону» зайшли в населений пункт Тополі, який розміщений на Харківщині на межі з Російською Федерацією в так званій «сірій зоні». Там українські військові підняли національний прапор країни, записавши відповідне відео.

В повідомленні держприкордонслужби говориться:

Нагадуємо ворогу, хто на нашій землі є господарем.

 В свою чергу карта сервісу Deepstate демонструє, що село Тополі, де бійці ДПСУ здійняли стяг України, знаходиться в двох кілометрах від лінії стику, а також в п’яти кілометрах від кордону з Росією.

Що відбувається в Харківській області?

Наразі відомо, що практично вся захоплена загарбниками з 24 лютого 2022 року територія Харківщини нараді вже вільна від окупантів дякуючи діям ЗСУ, в тому числі контрнаступу українських захисників. Проте під контролем окупантів до цього часу лишається невелика частина регіону.

 Також варто зазначити, що війська Путіна вкотре атакують з ціллю захоплення місто Купянськ, яке являється важливим залізнодорожним вузлом. Загарбники постійно штурмують території в напрямку міста. А нещодавно Олег Синьогубов, який займає посаду керівника Харківської ОВА, спрогнозував, що ворог може посилити атаки.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що київські поліцейські викрили зловмисників, які займались фейковими зборами коштів для «потреб ЗСУ».

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *