Пошкоджена електропідстанція, десятки тисяч мешканців без світла: всі наслідки масованої нічної атаки України дронами

Російські війська в ніч на 2 лютого запустили по території України 24 ударні безпілотники типу «Шахед»
Війська РФ знову атакували Україну дронами. Фото - t.me/Ukrenergo

Про це повідомило командування Повітряних сил ЗСУ, інформує «Kreschatic». 11 дронів, за даними українських військових, вдалося збити над Дніпропетровською, Херсонською, Кіровоградською та Харківською областями. Ще частина дронів (7) не досягла цілей, йдеться у повідомленні командування Повітряних сил.

Під ударом, серед інших, опинився Кривий Ріг. Три дрони, повідомив голова Дніпропетровської області Сергій Лисак, вдалося збити. Один із уцілілих безпілотників пошкодив електропідстанцію «Укренерго». За даними Лисака, без світла у Кривому Розі залишилося близько 40 тисяч абонентів. Електрика відключилася, у тому числі, у двох шахтах, де на той момент перебувало 100 осіб. Частина гірників, написав голова області, вже змогли вибратися на поверхню.

шахеди
Фото – t.me/kpszsu

Війська РФ щодоби завдають ударів дронами по території України. Часто метою атак стає Кривий Ріг – важливий індустріальний центр та рідне місто президента України Володимира Зеленського.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Війська РФ знову атакували Україну дронами та ракетами: озвучені наслідки та результат роботи ППО

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *