Повітряні сили ЗСУ відбили чергову атаку безпілотників в ніч на 25 лютого

Російські війська в ніч проти 25 лютого атакували Україну ударними безпілотниками типу «Shahed»
Вночі ворог знов тероризував Україну атаками. Фото - Сили оборони півдня/Telegram

Як повідомляє «Kreschatic», за даними командування Повітряних сил ЗСУ, всього військові РФ запустили 18 дронів з районів Приморсько-Ахтарська та мису Чауда в анексованому Криму.

Сили української ППО знищили 16 безпілотників у межах Полтавської, Київської, Хмельницької, Миколаївської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей.

атака бпла
ЗНИЩЕНО 16 УДАРНИХ БПЛА. Фото – Повітряні сили ЗСУ/Telegram

Голова військової адміністрації Хмельницької області Сергій Тюрін повідомив, що внаслідок російської атаки було пошкоджено об’єкт інфраструктури. Інформації про постраждалих чи пошкодження житлового фонду не надходило.

Командування сил оборони півдня України також повідомляє, що вночі російські літаки тактичної авіації запустили з акваторії Чорного моря по Одещині дві протирадіолокаційні ракети Х-31П. Обидві вони були збиті засобами ППО.

Міноборони РФ заявило, що в ніч проти 25 лютого перехопило шість українських безпілотників літакового типу. Згідно з прес-релізом військового відомства, два дрони були знищені над Білгородською областю і ще чотири збиті над акваторією Чорного моря.

Також раніше ми повідомляли про те, що Росія вночі атакувала Україну дронами: стали відомі наслідки та масштаби руйнувань в Одесі та Дніпрі

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *