Як отримати кредит, не маючи офіційної роботи

На ринку фінансових послуг існують спеціалізовані програми, які надають можливість отримати фінансову допомогу навіть тим, хто перебуває в пошуку нової роботи або не має офіційного працевлаштування.

Таку пропозицію можуть надати сучасні МФО https://finsfera.ua, які налаштовані на спрощене та швидке кредитування без суворих перевірок документів та довідок з місця роботи.

Переваги отримання кредиту в МФО без офіційного працевлаштування

Кожен позичальник, який не має офіційного працевлаштування, може звернутися до МФО із запитом на позику. При цьому важливо самостійно визначити свою фінансову спроможність повернути борг вчасно. Для цього достатньо мати джерело доходу, яке дозволить без складнощів та навантаження на бюджет повернути позику.

  1. Швидкість та доступність. Процес отримання кредиту відбувається дуже швидко та без зайвих складнощів. Отримати необхідні кошти можна в найкоротший термін без збору документів та їх ретельної перевірки.
  2. Мінімальні вимоги. МФО не вимагають наявності офіційного підтвердження доходу або постійної роботи. Це дозволяє отримати кредит людям з різними джерелами доходу та періодами одержання надходжень.
  3. Гнучкі умови кредитування. МФО пропонують гнучкі умови видачі позики, при яких сам кредитор обирає суму, строки погашення та має можливість сплатити кредит раніше обумовлених договором строків.

Які джерела доходу дозволяють отримати та погасити позику

Довести власну надійність та спроможність погасити позику можна різними способами, маючи будь-яке джерело фінансових надходжень:

  • Пенсія. Пенсійні виплати служать джерелом доходу, який можна використати для отримання й погашення позики.
  • Дохід від бізнесу. Для підприємців, власників стартапу, онлайн-проєкту дохід від їх діяльності може бути направлений для сплати позичок. 
  • Здача в оренду майна. Дохід від оренди нерухомості, транспортних засобів дозволяє оформити послугу кредитування, та бути впевненим у спроможності своєчасного його закриття.
  • Інвестиційний дохід. Дивіденди, відсотки від депозитів та інші інвестиційні доходи також можуть бути використані для отримання та погашення позики.
  • Допоміжні соціальні виплати. Допомога по безробіттю, соціальна допомога та інші надходження від держави також покриють виплати по кредиту.

Не маючи офіційного працевлаштування, позичальник може отримати кредит, якщо його кредитна історія позитивна. Високий рейтинг доводить, що клієнт фінансово відповідальний, надійний та може організувати свій бюджет так, щоб своєчасно закривати кредити.

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *