На Троєщині запрацював безбар’єрний ЕКО МАРКЕТ: що змінилося 

На початку жовтня за адресою вул. Радунська, 40 відкрився оновлений ЕКО МАРКЕТ.
Screenshot

Це третій у мережі і перший у столиці безбар’єрний магазин, який став більш доступний для маломобільних груп населення. 

https://ekodostupno.com.ua

Про те, як змінився супермаркет після реновації розповіла Інна Мірошниченко, президент ЕКО МАРКЕТ. 

“Ми продовжуємо роботу над впровадженням інклюзивності та безбар’єрності в мережі супермаркетів ЕКО МАРКЕТ. Відтепер наш магазин за адресою Радунська, 40 оснащений всім необхідним аби маломобільні групи населення відчували себе комфортніше під час покупок: в супермаркеті відсутні пороги та інші перепади висот, висунуті каси самообслуговування та контрастні візуальні елементи, які створюють дійсно доступне середовище в ЕКО МАРКЕТ для кожного українця”. 

В супермаркеті площею у 1998 кв.м. збільшена ширина проходів між рядами до 1,3 метра, автоматичні двері позначені контрастними кольорами для кращої видимості навіть у негоду, термінали для самообслуговування висунуті вперед на 20 см, що полегшує доступ для маломобільних клієнтів, а виступи елементів інтер’єру виділені контрастними кольорами для зручності людей із порушенням зору. 

Це третій ЕКО МАРКЕТ, який пройшов реновацію за програмою безбар’єрності. Першим безбар’єрним магазином став маркет у м. Українка, вул. Юності, 6. Другим  – безбар’єрний магазин у м.Буча, вул. Героїв Майдану, 12.У планах ЕКО МАРКЕТ на осяжне майбутнє провести реновацію ще 11 супермаркетів.

Share This Article
Наша інформація - це ключ до розуміння подій
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *