Він сміття, в мою епоху його б знищили – колишній чемпіон світу з боксу розкритикував Усика

Олександр Усик не програв в 21 бою, перемігши таких боксерів, як Майкл Хантер, Майріс Брієдіс, Мурат Гассієв, Ентоні Джошуа та Деніел Дюбуа
Член Зали Слави боксу Джеймс Тоні каже, що Усик – «сміття»: «В мою епоху його б знищили». Фото - houmatoday.com

Незважаючи на цей зірковий рекорд, є деякі легенди боксу, які вважають, що він і його колеги-важковаговики не витримали б у їх епохах.

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на Boxing Social, одним з таких боксерів є Джеймс Тоні – чемпіон світу в трьох вагових категоріях, який здобув 72 перемоги в 92 боях і є членом Зали Слави світового боксу.

Розмовляючи з Marko Boxing, Тоні виніс вердикт поточній ситуації у важкій вазі, спочатку назвавши Деонтея Вайлдера «сміттям», перш ніж сказати, що Тайсону Ф’юрі має бути соромно за його бій проти Френсіса Нганну.

Тайсону Ф’юрі має бути соромно за себе. Зараз він найкращий у світі, потім є Вайлдер, а потім Джошуа. Чесно кажучи, я не знаю, хто ще.

Коли Тоні нагадали про Усика, той теж не стримував себе в виразах:

Ой, він сміття… Слушний час, правильний момент. Якби він був у мою епоху, його б знищували наліво і направо. Практично всіх сьогодні ми б знищили. Ні, вони не витримали б у мою епоху – або сімдесяті чи вісімдесяті.

Спочатку Тоні успішно боровся за титул чемпіона у важкій вазі в 2005 році, але пізніше його позбавили пояса через невдалий допінг-тест.

Незважаючи на будь-які фантастичні розмови про минулі поєдинки, Ф’юрі та Усик прагнуть стати видатними важковаговиками цієї епохи, і один з них зробить це 17 лютого, на кон буде поставлено усі чотири пояси та буде короновано беззаперечного чемпіона.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що колишній чемпіон у важкій вазі зробив прогноз на бій Усика і Ф’юрі

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *