Фернандо Алонсо шкодує про те, що не працював з «легендою Формули-1» Едріаном Ньюі

Фернандо Алонсо зізнався, що й досі дуже хоче одного дня розпочати співпрацю з легендарним конструктором Формули-1 Едріаном Ньюі, який створив ще одну машину, яка двічі виграла чемпіонат у 2023 році
Фернандо Алонсо та Едріан Ньюі розділили подіум на цьогорічному Гран-прі Канади. Фото - formula1.com

Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням офіційний сайт Формули-1, останні тріумфи Макса Ферстаппена та Red Bull означають, що боліди, розроблені Ньюі, виграли 12 титулів серед конструкторів і 13 корон серед пілотів, включаючи попередні успіхи британця в Williams і McLaren.

Імена, які привели машини Ньюі до слави, це Найджел Менселл, Ален Прост, Деймон Гілл, Жак Вільньов, Міка Хаккінен, Себастьян Феттель і вищезгаданий Ферстаппен.

Однак у подкасті Beyond The Grid Ньюі назвав Алонсо одним із двох пілотів, з якими хотів би попрацювати.

Працювати з Фернандо або Льюїсом [Гамільтоном] було б чудово, але цього не сталося

– сказав він.

Це просто обставини, іноді так буває.

Коли Алонсо попросили відповісти на коментарі Ньюі, він сказав:

Я також читав це кілька місяців тому. Чесно кажучи, він легенда спорту. Ми кілька разів були дуже близькі, щоб працювати разом, і ми говорили про це. Я пам’ятаю, коли він опублікував книгу кілька років тому, в Іспанії я мав честь зробити передмову.

Для мене це просто неймовірна людина, і мені пощастило працювати в тому ж середовищі, що й він, навіть якщо ми ніколи не працювали разом. Я щасливий, що я живу і їжджу в той час, коли Едріан Ньюі будує боліди Формули-1.

На запитання, чи виграв би він більше двох чемпіонатів світу, працюючи з Ньюі, Алонсо жартівливо відповів: «Він відповідальний за те, що 19 пілотів протягом двох десятиліть не вигравали чемпіонат!»

Нагадаємо, раніше ми писали про новий етап Формули-1: в календарі легендарних перегонів з`явиться неймовірна вулична траса в Мадриді

Share This Article
Спорт та технології - це не просто гра чи гаджети, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *