15 мільйонів євро зарплата і 150 мільйонів євро бонусами: Кіліан Мбаппе підписав історичний контракт з «Реалом»

Кіліан Мбаппе підписав угоду про приєднання до мадридського «Реала» на правах вільного трансферу після закінчення його контракту з «Парі Сен-Жермен» 30 червня
Кіліан Мбаппе приєднався до ПСЖ у 2018 році після початку кар'єри в "Монако". Фото - Sky Sport

Як повідомляє «Kreschatic», французький нападник усно погодився перейти на «Бернабеу» ще в лютому, а потім оголосив у травні, що покине ПСЖ після закінчення сезону.

25-річний Мбаппе підписав умови з «Реалом» і переїде до Іспанії, коли відкриється трансферне вікно Ла Ліги 1 липня, пише BBC. Очікується, що Мадрид оголосить про угоду цього тижня і може офіційно представити зіркового форварда до Євро-2024.

Кіліан Мбаппе, переможець Чемпіонату світу 2018 року, є рекордсменом ПСЖ з 256 голами з тих пір, як він приєднався до них з Монако на правах оренди в 2017 році.

Кіліан Мбаппе
Фото – bbc.com

Він уклав угоду з «Реалом» до 2029 року, за умовами якої буде заробляти 15 мільйонів євро за сезон, а також отримає бонус у розмірі 150 мільйонів євро, який буде виплачуватися протягом п’яти років, і він збереже відсоток своїх прав на зображення.

Француз отримає шанс зіграти разом з Лукою Модрічем, а хорватський півзахисник має намір підписати новий контракт з клубом на один рік. 38-річний Модріч вийшов на заміну, коли «Мадрид» виграв свій 15-й чемпіонський титул, перемігши дортмундську «Боруссію» з рахунком 2:0 на «Уемблі» в суботу у фіналі Ліги Чемпіонів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Кіліан Мбаппе зробив вражаючий хет-трик у чемпіонаті Франції і вивів ПСЖ на перше місце в турнірній таблиці

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *