Оскар Де Ла Хойя відреагував на позов родини Хейні проти Гарсії

Райан Гарсія вже готується до повернення на ринг після закінчення його дискваліфікації у квітні 2025 року.
Гарсія проти Хейні. Фото - Al Bello

Про це повідомляє “Kreschatic” з посиланням на Boxing Social

Оскар Де Ла Хойя, один із найвідоміших боксерських промоутерів і багаторазовий чемпіон світу, вперше публічно прокоментував позов, поданий Девіном і Біллом Хейні проти Райана Гарсії та його компанії Golden Boy Promotions. Нагадаємо, що цей позов виник після поєдинку, де Гарсія, здавалось, завдав першої поразки Хейні, проте його перемогу було скасовано через виявлення забороненої речовини в організмі боксера.

Бій, що відбувся у квітні, завершився шоком для багатьох фанатів: Райан Гарсія кілька разів відправив Хейні на підлогу рингу, чим забезпечив собі перемогу за рішенням суддів. Проте через декілька днів стало відомо, що в день бою Гарсія здав позитивний тест на заборонений препарат – остарин, що згодом призвело до анулювання результатів та дискваліфікації боксера на рік.

У вересні Хейні подали позов, звинувачуючи Гарсію у нанесенні шкоди, шахрайстві та незаконному збагаченні. У свою чергу, Де Ла Хойя зазначив, що вся справа полягає у фінансових претензіях з боку родини Хейні, які вимагають повної звітності щодо прибутків з поєдинку.

Промоутер також відкинув твердження, що вживання Гарсією забороненої речовини суттєво вплинуло на результат бою, наголошуючи, що бій не мав високих продажів, а причиною поразки Хейні стали не допінг, а слабка техніка захисту від ударів Гарсії.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як один підпис змінив історію “Уорріорз”.

Share This Article
Щоб бути вільним потрібно знати правду.
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Exit mobile version